Skladová zásoba na prodejnách je odlišná od e-shopu.

 

Bellini

Bellini

Bylo nádherné léto roku 1948 a v Benátkách se neslavný „Harry’s Bar“ vlnil v mixologickém průmyslu. Zakladatel a barman Giuseppe Cipriani se rozhodl namíchat čerstvé bílé broskvové pyré a prosecco. Výsledná barva slunce připomínala Ciprianiho benátského umělce z 15. století Giovaniho Belliniho. Název byl na světě.

Cantine Vedova Casa Farive Millesimato Bacco Brut DOC

Základní suroviny

  • 2.5 cl broskvového pyré
  • 1,5 cl broskvového likéru
  • dobré prosecco na doplnění
  • měsíček broskve na odzobení

Příslušenství

Návod k přípravě

  1. Do šejkru nalijeme broskvové pyré i likér a přidáme trošku prosecca.
  2. Přisypeme několik kostek ledu, uzavřeme a pořádně promícháme.
  3. Opatrně přelijeme do sklenice a doplníme proseccem.
  4. Na závěr můžeme ozdobit měsíčkem broskve.

Dobrou chuť!

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení