Skladová zásoba prodejen je odlišná od e-shopu.

Prodejna PRAHA bude z provozních důvodů uzavřena 1.4. - 18.4. 2025. Děkujeme

 

Bellini

Bellini

Bylo nádherné léto roku 1948 a v Benátkách se neslavný „Harry’s Bar“ vlnil v mixologickém průmyslu. Zakladatel a barman Giuseppe Cipriani se rozhodl namíchat čerstvé bílé broskvové pyré a prosecco. Výsledná barva slunce připomínala Ciprianiho benátského umělce z 15. století Giovaniho Belliniho. Název byl na světě.

Cantine Vedova Casa Farive Millesimato Bacco Brut DOC

Základní suroviny

  • 2.5 cl broskvového pyré
  • 1,5 cl broskvového likéru
  • dobré prosecco na doplnění
  • měsíček broskve na odzobení

Příslušenství

Návod k přípravě

  1. Do šejkru nalijeme broskvové pyré i likér a přidáme trošku prosecca.
  2. Přisypeme několik kostek ledu, uzavřeme a pořádně promícháme.
  3. Opatrně přelijeme do sklenice a doplníme proseccem.
  4. Na závěr můžeme ozdobit měsíčkem broskve.

Dobrou chuť!

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení