Párování vína
Máte svou oblíbenou láhev vína a přemýšlíte, jak povýšit zážitek z její společnosti? Nechte se inspirovat jedním z osvědčených párování prosecca s čokoládou. Chytrým spojením chutí získáte neskutečnou lahůdku. Také platí, že víno nemusíte pít jen čisté nebo se střikem vody. Díky důkladnému průzkumu odborníků vznikla tabulka párování destilátů a vín s mixery Fentimans. Parádní způsob, jak si jednoduše zpříjemnit každou chvíli.
-
Zardetto Molin Extra Dry & Willie’s Cacao Clementina’s Almonds
Harmonické spojení citrusové kyselinky a vyladěné cukernatosti
549 Kč s DPH
-
Casa Farive Rosarosé Extra Dry & Willie’s Cacao Raspberries & Cream
Opojné laskání růžového prosecca a smetanově jemného ovoce
499 Kč s DPH
-
Casa Farive Extra Dry & Willie’s Cacao Sea Flakes
Komplementární párování krémové cukernatosti se slaným twistem
499 Kč s DPH