Popis
„Jemné ovocné tóny s nádechem růží krásně vyváženého růžového prosecca Casa Farive Rosarosé Extra Dry si neskutečně rozumí s letním ovocem postaveným na smetanově jemné bílé čokoládě. Udělejte si s někým blízkým pěknou chvíli a romanticky naaranžujte pokoj. Připijte si jednou, dvakrát ... Jakmile si dobře zavíníte patro, vkládejte si vzájemně do úst kousky čokolády Raspberries & Cream. Sladké léto v ústech.“
Martin Svoboda
Více o párování prosecca s čokoládou se dozvíte v článku Prosecco & Čokoláda.
Cantine Vedova Casa Farive Rosarosé Extra Dry
Barva: Zářivě růžová s fialovými odlesky
Perlivost: Spumate, tedy jemné elegantní bublinky, intenzivní a dlouhotrvající perlení
Aroma: Ovocné s intenzivními jemnými tóny bobule a nádechem růží
Chuť: Plná, svěží a kulatá s příjemnou ovocnou dochutí
Složení: Pinot Nero, Raboso
Zbytkový cukr: 16 g/l
Kyseliny: 5,7 g/l
Vinifikace: Druhé kvašení dle metody Charmat
Zatřídění: Vino Spumante rosé
Willie’s Cacao Raspberries & Cream
Obsah kakaa: Min. 36 %
Složení: Kakaové máslo 36 %, sušené mléko 34 %, třtinový cukr, maliny 1,7 %
Oblast: Venezuela
Chuť: Bílá tabulka El Blanco s přidanými malinami je růžovým šperkem mezi čokoládami Willie’s Cacao. Nabitá chutěmi vás přivede zpět do dětství, kdy jste se s růžovými prsty venku sháněli po divokých malinách.
Veškeré čokolády Willie’s Cacao jsou nejen single origin, tedy jednodruhové, ale dokonce „single estate“. To znamená, že veškeré boby použité pro danou čokoládu pochází z jedné jediné farmy.