Champagne Cocktail
Slavíte něco? Pak je Champagne Cocktail nápoj pro vás. Přidáním kostky cukru do šampaňského vznikne nikdy nekončící fontána bublinek, která nepřestává bavit. Do takového koktejlu se snadno zamiluje každý host vašeho večírku. Navíc je tak snadný, že si jej po chvíli bude každý připravovat sám. Stačí na stůl položit pár ingrediencí, vychladit spoustu šampaňského a párty může začít.
Základní suroviny
- 3 cl koňaku Bache Gabrielsen American Oak
- kostka třtinového cukru
- dva zástřiky Angostury Bitters
- oblíbené šumivé víno nebo cenově dostupné šampaňské na doplnění
- plátek citronové nebo pomerančové kůry na ozdobení
Příslušenství
- barová odměrka
- sklenice tvaru flétny
Návod k přípravě
- Do ledově vychlazené koktejlové sklenice vložíme kostku cukru a zakápneme ji dvěma zástřiky Angostury Bitters.
- Přilijeme 5 cl koňaku a doplníme šampaňským.
- Na závěr ozdobíme koktejlovou třešní a plátkem citrónu.
Dobrou chuť!