Crisp Basil Smash
V podstatě nealkoholická variace na známý Gin Basil Smash. Kdo jej v parném létě ochutnal, ví co je život. Těchto můžete vypít libovolné množství a pořád odjedete ve svém. Ppokud vás trápí žízeň, zvolte větší sklenici a dle chuti dolijte sodou. Léto nemá šanci!
Základní suroviny
- 5 cl nealkoholického ginu Ceder's Crisp
- 1 cl citronové šťávy
- 1 cl cukrového sirupu
- perlivá voda na doplnění – libovolné
- několik lístků bazalky na ozdobení
Příslušenství
- barová odměrka
- šejkr
- tlouček
- koktejlová sklenice
Návod k přípravě
- Vhodíme lístky bazalky na dno šejkru, přilijeme citron a jemně je tloučkem ve šťávě promneme.
- Přilijeme gin, cukrový sirup, přisypeme několik kostek ledu a pořádně promícháme.
- Opatrně přelijeme do vychlazené sklenice.
- Libovolně můžeme dolít perlivou vodoau.
- Na závěr můžeme ozdobit lístkem bazalky.
Dobrou chuť!