Portské víno & Sherry
Výroba portského vína je založena na tradičních postupech zahrnující zastavení fermentace vinného moštu přídavkem vinné pálenky. Jsou typická svou plností, tělnatostí, a vyšším obsahem přírodního cukru. Míra alkoholu se pohybuje mezi 18 % a 22 %. Přestože známější jsou portská vína červená, i bílá portská vína mají dlouhou historii a určitě i budoucnost. Bílá a růžová vína se servírují jako aperitiv, lehce vychlazené. Červená portská vína pak obvykle podáváme jako digestiv. Mladší ročníky můžeme servírovat i lehce vychlazené.
-
Porto Cruz White
Bílé portské s citrusovými tóny perfektní k mandlím, rybám a citrusovým plodům
390 Kč s DPH
-
Krohn Porto Colheita 2002
7leté ročníkové portské exploze švestek, ořechů, koření a vanilky
1069 Kč s DPH
-
399 Kč s DPH
-
Stadium Ruby Port
Svěží elegantní portské bez oxidačního zrání
259 Kč s DPH
-
259 Kč s DPH