Red Passion
V zimě si často lahodíme na exotických plodech. Vedle dokonale zažitých banánů, pomerančů a mandarinek, si občas pochutnáme i na ananasu, granátovém jablku nebo třeba mučence. Až ji příště objevíte v regálu, přihoďte do košíku i Campari a nějaké slušné prosecco. Nebudete litovat.
Základní suroviny
- 3 cl Campari
- čerstvá mučenka
- dobré vychlazené kvalitní prosecco na doplnění
Příslušenství
- barová odměrka
- šejkr
- sítko
- koktejlová sklenice
Návod k přípravě
- Sklenici si předem vychladíme v mrazáku nebo ji nachladíme kostkami ledu.
- V šejkru bez ledu smícháme Campari a čerstvou mučenku.
- Pakliže jsme sklenici chladili ledem, odstraníme jej a vodu slijeme.
- Do sklenice přes sítko přecedíme směs Campari s mučenkou a doplníme proseccem.
- Na závěr můžeme ozdobit semínky mučenky z šejkru.
Dobrou chuť!