Popis
Barva: Mahagonová
Aroma: Sušené ovoce kořeněné vanilkou a skořicí
Chuť: Rafinované tóny koření, karamelu a medu, máslová
Zrání a destilace
Vizcaya VXOP rum se vyrábí z cukrové třtiny, která je destilovaná a v malých dávkách je pak nápoj stařený od 18 do 21 let v dubových sudech po bourbonu.
Příběh
Vyrábí se v Dominikánské republice, jako základ pro výrobu se Vizcaya se požívá cukrová třtina sklízená až v momentě své vrcholné zralosti. Lisováním získáte velmi bohatou na chutě a aromata první šťávu nejvyšší kvality, tato se nechává kvasit a destiluje se v malých dávkách, jako za starých časů.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.