Popis
Barva: Temně červený mahagon
Aroma: Svůdný buket krémové vanilky, čokolády, melasy a kávy
Chuť: Plné bohaté tělo s tóny javoru, čokolády, medu a karamelu pomalu doznívající v klasickém rumovém závěru
Destilace
Destiluje se z melasy v kontinuální destilační koloně.
Zrání
Výsledný produkt je směsí rumů pečlivě vybraných v obrovských skladech destilerie Angostura, z nichž každý zraje po dobu nejméně sedmi let v pouze jednou plněných bourbonových sudech.
Příběh
Výborný rum pro každodenní popíjení, na ledu, se sodou nebo do klasických drinků jako je Manhattan a Old Fashioned.
Společnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.