Popis
Barva: Hluboce mahagonová
Aroma/Chuť: Aroma pikantního pomeranče, hořké čokolády a kávy, se sametovým dojmem kokosu a kořeněného dubu následované přetrvávající svěží citrusovou chutí
Destilace
Rum se po destilaci na sloupcovém zařízení filtruje přes uhlíky z kokosových skořápek.
Zrání
Minimálně 8leté staření probíhá v dokonalém tropickém klimatu na Fidži ve speciálně vybraných dubových sudech po bourbonu, do kterých se v samotném závěru přidají dubové štěpky napuštěné kávou mokka.
Příběh
V palírně RUM Co. of Fiji v Lautoce na ostrově Fidži hrdě destilují rumy již od roku 1980. Rumy vyrábí z nejlepších místních surovin z ručně nařezané cukrové třtiny pěstované v bohaté vulkanické půdě Fidži. V procesu poracují pouze s tou nejčistší lokální vodou.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.