Popis
Barva: Měděně hnědá
Aroma: Jemné, kulaté tóny dřeva, pražené kávy, vanilky a čokolády
Chuť: Hladké tóny pražení kávy, moka, čokolády a tabáku v dlouhém, vytrvalém závěru
Destilace
Rumoví mistři Sandra Reateguí a Judith Ramirez vytvořili tento melasový rum z cukrové třtiny v kontinuálním destilačn zařízení.
Zrání
Tradiční 15leté zrání v sudech z amerického dubu, dříve používaných pro Bourbon, pokračovalo na finiš do sudů dříve užívaných ke zrání kávového likéru Coloma. Jemnost a rovnováha rumu Coloma hydratovaná vodou z And a filtrovaná ve starých kávových filtrech z Hacienda Coloma jsou okouzlujícím odrazem jeho ručně vyráběného původu.
Příběh
Rum Coloma byl vytvořen pod stoletými stromy kávové usedlosti Hacienda Coloma nacházející se v nadmořské výšce 1700 metrů v srdci Kolumbie. Don Alberto Constain Medina během svého života snil o vytvoření rumu skvělého kolumbijského charakteru. Až čas splnil jeho sen.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.