Popis
Aroma: Jalovec, hřebíček, vanilka
Chuť: Na začátku vás oslní výrazná vůně šafránu a koření. Po prvním doušku ucítíte jemné tóny jalovce, které se postupně prolnou s teplými tóny vanilky a hřebíčku. Závěr je příjemně kořeněný a zahřívá.
Příběh
Jalovec, koriandr, fenykl a dalších 10 druhů koření po maceraci prošlo pomalou destilací. Pak se gin ještě nějaký ten týden maceroval ve směsi vánočního koření a v nejkvalitnějším šafránu od malopěstitelů z Íránu, díky čemuž získal medově karamelovou barvu.
David Procházka, jakožto milovník dobrého jídla a pití (ginu obzvlášť), měl základní zkušenosti s pálením ovocných destilátů. Znalosti o nich si průběžně rozšiřoval pomocí mnoha workshopů v destileriích v Anglii a Německu. S tím přišel nápad, který následně logicky vyústil v pevné rozhodnutí začít destiláty vyrábět. Rozhodli se jít do té nejlepší kvality výroby a chuti, s důrazem na tradiční postupy, kvalitní suroviny – poctivě, s láskou, respektem a pro radost lidem, kteří je budou pít.
Doporučení
Doporučujeme ke štědrovečerní tabuli jako digestiv. Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na koktejly.