Popis
Barva: Jantarová
Aroma: Tóny hořké čokolády, vypalovaného dubového dřeva, citrusů a vanilky
Chuť: Vanilka, karamel, hořká čokoláda, sušené ovoce, pražené oříšky a dubové dřevo
Zrání
Evropské dubové sudy jsou vypalovány s dominikánskými kakaovými boby, aby získaly jedinečné aroma. Po odstranění bobů se sudy naplní rumem, který v nich zraje a získává bohatou chuť. Poté jsou sudy připraveny k naplnění. Tato technika se nazývá Aromatic Cask Toasting.
Příběh
Tradiční a vyhlášený výrobce dominikánského rumu představuje svou první limitovanou edici, vytvořenou pomocí unikátní metody aromatického vypalování sudů. Nejmladší světová Rum Master, Jassil Villanueva Quintana, pro tuto edici vybrala jeden z nejcennějších pokladů ostrova – kakaové boby. Tento lahodný rum vyšel jako limitovaná edici pouze ze 4 šarží. Každá lahev je sběratelským kouskem, navíc ručně zapečetěným a osobně podepsaným samotnou Jassil Villanueva Quintatnou.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.