Popis
Dubajská Ruby čokoláda, vyrobeno v Turecku.
Složení: Pistáciová náplň s kunafou (53%), (cukr, pistácie (18%), rostlinný olej (slunečnicový, palmový), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor (sójový lecitin), kunafa (pšeničná mouka, voda, jedlá sůl), tahini), ovocná ruby čokoláda (45%)(cukr, kakaové máslo, sušené odtučněné a plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor (sójový lecitin), kyselina citrónová, přírodní vanilková příchuť), bílá čokoláda (2%)(cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma), barviva (betanin, měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů, kurkumin). Může obsahovat stopové množství pomerančů, hroznů, mandlí, skořápkových plodů, arašídů, sezamových semínek, vlašských ořechů, lepku a laktózy.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2357 kJ / 563 kcal, Tuky 36 g, z toho nasycené mastné kyseliny 18 g, Sacharidy 56 g, z toho cukry 39 g, Vláknina 3 g, Bílkoviny 4,3 g, Sůl 0,1 g.
Skladujte v suchu a teplotě 18-22 ℃.
Země původu: Turecko
Chuť Ruby čokolády
Ruby čokoláda je nový druh čokolády, který se vyrábí ze speciální odrůdy kakaových bobů zvaných Ruby cocoa. Rubínové kakaové boby rostou za speciáních klimatických podmínek v Ekvádoru, Brazílii nebo na Pobřeží slonoviny. Neobsahuje žádná barviva ani ovocné příchutě a to znamená, že růžová rubínová barva a ovocná chuť čokolády jsou 100% přírodní.
Příběh čokoládovny Marivalde
Cesta čokoládovny začala, když zakladatel Pehlüla Akçina v roce 1960 objevil výrobu čokolády a mandlového cukru. Poté, co Pehlul Akçin dostal příležitost pracovat se zkušenými mistry a naučil se trikům oboru, založil v roce 1974 vlastní firmu a započal úspěšný příběh, který přetrval až do dnešních dnů. V jeho odkazu pokračují synové Pehlula Akçina, kteří vyrostli z jádra a jsou druhou generací, Bayram Akçin a Salim Akçin.