Popis
Barva: Bronzová
Aroma: Jemné, ale intenzivní
Chuť: Kořeněná s tóny kakaa, pražené kávy a výrazným akcentem cukrové třtiny
Zrání
Tento rum zraje v sudech z bílých amerických dubů (které mají obsah pouze 200 litrů) ve velmi teplém prostředí na vulkanické půdě dlouhodobě neaktivní sopky Mombacho.
Příběh
Oblast Střední Ameriky skýtá ty nejlepší podmínky pro pěstování cukrové třtiny, ze které se dále rum vyrábí. Cukrová třtina je zde oblažovaná vlahým větrem vanoucím z Tichého oceánu a s výjimečnými klimatickými podmínkami danými částečně vulkanickou půdou dodává tomuto nádhernému destilátu jedinečný a vzácný buket. Distilerie Mombacho je pojmenovaná po 1400 metrů vysokém vulkánu Mombacho, který se nachází v nikaragujské národní přírodní rezervaci.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.