Skladová zásoba prodejen je odlišná od e-shopu.

Prodejna PRAHA bude z provozních důvodů uzavřena do 30.4. 2025. Děkujeme

 

Bourbon whiskey

Bourbon whiskey

Bourbon lze vyrábět kdekoli v USA, nejběžnější však bude Kentucky Bourbon, typicky Straight – čistý. Bourbon nemá žádné minimální požadavky na délku zrání, ale musí zrát v nových vypálených sudech z amerického dubu, při vstupní síle maximálně 62,5 % ABV. Veškerá Bourbon whiskey musí být vyrobena minimálně z 51 % kukuřice ve rmutu a destilována na maximální hodnotu alkoholu 80 %, vyšší síla by již degradovala charakter obilovin. Mnoho obsahuje dokonce až 80 % kukuřice ve rmutu doplněné žitem a/nebo pšenicí či sladovým ječmenem. Bourbon zrající méně než tři roky se v EU nemusí nazývat Bourbon whiskey, ale může být nazýván jednoduše Whiskey.

Čtěte více

Výrobce / značka

Podkategorie

Způsob výroby

Dárkově zabaleno

Míra alkoholu

Chuťový profil

Objem

Zrání v sudu:

Původ:

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení