Telcek
Způsob úpravy masa se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky. Eko Farma Orlí vrch ho ale vyrábí v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso nejprve ošetří, naloží do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom nechává 3 - 6 měsíců zrát v temných komorách pod pečlivou kontrolou. Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, neurychlují na farmě proces zrání masa tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat a pečlivým výběrem částí masa umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci.
-
Telcek Daňčí Original 25 g
NOVINKA
Stařené daňčí maso, nakládané v solném květu, pozvolna přirozeně zrající
74 Kč s DPH
-
Telcek Hovězí Chipsy Original 50g
DOPORUČUJEME
Tenké delikátní plátky hovězího masa, usušené do jemných, kořeněných a křupavých chipsů
159 Kč s DPH
-
Telcek Krůtí Original 25 g
Stařené krůtí české maso, nakládané v solném květu, pozvolna přirozeně zrající
74 Kč s DPH
-
Telcek Vepřové Original 25 g
Stařené vepřové české maso, nakládané v solném květu, pozvolna přirozeně zrající
74 Kč s DPH
-
Telcek Hovězí Original 25 g
Stařené hovězí české maso, nakládané v solném květu, pozvolna přirozeně zrající
74 Kč s DPH