Popis
Barva: Bohatá mahagonová s nádechem bronzu
Aroma: Vyvážené, se středním tělem, sladkými banány a tóny sušeného ovoce, dubu a jablky
Chuť: Nese náznak sušených švestek a sladkých kulatých dubových tónů propletených jemnými karamelkami, po kterých následuje dlouhý a ostrý závěr
Destilace
Destiluje se z melasy v kontinuální destilační koloně.
Zrání
Výsledný produkt je směsí rumů pečlivě vybraných v obrovských skladech destilerie Angostura, z nichž každý zraje 15 let ve vypálených dubových sudech.
Příběh
Datum připomíná založení prvního cukrovaru v Trinidadu, u proslulé cukrové plantáže Lapeyrouse v roce 1787.
Společnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.