Popis
Barva: Tmavý jantar s oranžovými odlesky
Aroma: Bohaté tóny melasy a vanilky, umocněné jemnými tóny koření a koňaku
Chuť: Lahodný med, ovoce a čokoláda
Destilace
Destiluje se z melasy v kontinuální destilační koloně.
Zrání
Výsledný produkt je směsí rumů pečlivě vybraných v obrovských skladech destilerie Angostura, z nichž každý zraje 12 let ve vypálených dubových sudech po bourbonu.
Příběh
Datum připomíná založení společnosti Angostura roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.