Popis
Barva: Mědově zlatá
Aroma: Lehce dřevité tóny kokosu, karamelu, citronu s náznakem vanilky
Chuť: Hluboké tóny čokolády, koření, vanilky a opáleného dubu s mimořádně hřejivým jemným závěrem
Destilace
Destiluje se z melasy v kontinuální destilační koloně.
Zrání
Výsledný produkt je směsí rumů pečlivě vybraných v obrovských skladech destilerie Angostura, z nichž každý zraje po dobu nejméně pěti let ve vypálených sudech po bourbonu.
Příběh
Může být popíjen suchý nebo na ledu, nicméně jeho charekter nejvíce vyzní v silných míchaných koktejech s kořeněnými a bylinkovými složkami.
Společnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.