Popis
Barva: Mědově zlatá
Aroma: Lehce dřevité tóny kokosu, karamelu, citronu s náznakem vanilky
Chuť: Vláčná luxusní suchá s bohatou hřejivou vanilkou a neuvěřitelně hladkým závěrem
Destilace
Destiluje se z melasy v kontinuální destilační koloně.
Zrání
Až tři roky zraje rum v sudu, po nichž se filtruje přes uhlí, které odstraní jakoukoli barvu generovanou procesem staření.
Příběh
Tento teplý, hravý, krémový, jemný rum je ideální pro míchání se sezónním ovocem k vytváření lehkých koktejlů.
Společnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.
Doporučení
Tento rum je vhodný jak na nenáročné popíjení, tak do míchaných koktejlů. Nejsnáz si jej vychutnáte ve vysoké sklenici s ledem přelitým v poměru 1:3 doporučeným tonikem či limonádou. Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.