Popis
Chuť: Osvěžující a jedinečná směs bylinných nálevů, sicilského citronového oleje a výtažku z citronové trávy
Přírodní ingredience: Jalovcové bobule, listy kaffirové limetky a citronová tráva
Doporučení
Do každého nápoje dodá jedinečný charakter chininu a hloubku chuti citronového oleje. Skvěle doplní jalovcové, citrusové a sladké Sloe giny, koňaky i armaňaky a červené vermuty. Jednoduše do sklenice nalijte destilát, vložte několik kostek ledu a přelijte tonikem v poměru 3:1. Vermut dolévejte přibližně 2:1. Pro konkrétní tipy doporučujeme stáhnout průvodce párováním Fentimans.
Výroba
První botanicky vařený Indian Tonic na světě! Tato skvělá toniková voda je vyrobena ze směsi bylinných nálevů, oleje ze sicilského citronu a extraktu z citronové trávy, což vytváří osvěžující a jedinečné tonikum. Vychutnejte si výraznou, hořkou chuť chininu, který se získává z kůry původního stromu mochyně ve Střední a Jižní Americe.
Vyrobeno za použití osvědčeného botanického procesu vaření, všechny přírodní ingredience jsou vyluhovány, umně smíchány a fermentovány po celých 7 dní pro nepřekonatelnou kvalitu a bezkonkurenční chuť. „Botanically Brewed" není módní označení, které používá Fentimans pro marketing; je to technika výroby nápojů prémiové kvality, která je předávána z generace na generaci rodiny Fentimans od roku 1905.
Příběh
Více než 100 let od založení je podnik stále v rodině Fentimans, nyní ve vlastnictví Eldona Fentimanse, pravnuka Thomase. Ve výrobě lahodných přírodních nápojů stále používají vícestupňovou techniku botanického vaření. Procesy jsou však aktualizovány a nápoje jsou nyní syceny oxidem uhličitým ještě před plněním a pasterizací, aby se prodloužila trvanlivost produktu. Jedna věc, která se však nezměnila, je vynikající kvalita, řemeslné zpracování a nepřekonatelná chuť nápojů Fentimans.