Popis
Chuť: Zatímco jemnější Ginger Ale se vyrábí za použití esenciálních olejů ze zázvoru, pro výrobu Ginger Beer se používají samotné kořeny tří druhů zázvoru, které se 24 hodin vaří ve vodě, což zázvorovému pivu dodává mnohem větší říz, na patře není tak sladký a má hluboký, dlouhotrvající charakter
Přírodní ingredience: Sycená pramenitá voda, ovocný cukr, čerstvý zelený zázvor z Pobřeží Slonoviny, čokoládový zázvor z Indie (Cochin) a zemitý zázvor z Nigérie
Doporučení: Nejlíp uděláte při použití do skvělého koktejlu Dark & Stormy, své místo bude mít i v Moscow Mule a nebo si jej vychutnejte jen tak, samotný, třeba na ledu
Příběh
Projekt Fever-Tree začal v roce 2003 setkáním dvou myslí a jednou jednoduchou premisou: pokud jsou tonikem zaplněny 3/4 vašeho G&T, nechtěli byste, aby byl co nejlepší? Spoluzakladatelé Charles a Tim, tehdy pracující v různých odvětvích nápojového průmyslu, si všimli rychlého růstu na trhu prémiových destilátů. Z toho vycházelo rostoucí povědomí spotřebitelů o původu všeho, co jí a pijí. Zdálo se však, že tento rostoucí zájem o prémiové jídlo a pití zanedbává mixéry, zásadní prvek nápojového průmyslu, který však zůstal na stejné úrovni.
Od té doby uplynulo mnoho let. Nyní, i díky Charlesi a Timovi, můžeme ochutnat nejen špičkový G&T, ale třeba i Moscow Mule, Mojito, Sangriu a další báječné osvěžující drinky.