Popis
Barva: Temně zlatá
Aroma: Sladce kořenité
Chuť: Živé tóny medu, jemné vanilky a opáleného dubu, s náznakem hřebíčku a medu s bohatou příchutí meruněk zjemněné přidáním 5 až 6letých rumů do výsledné směsi
Destilace
Bacardí destiluje rumy v obřích kontinuálních kolonách, které jsou zahřívány metanem generovaným ze spalování vlastního odpadu.
Zrání
Rum zraje alespoň čtyři roky ve vypálených dubových sudech pod karibským sluncem. Součástí směsi jsou i 5 až 6leté rumy, které chuť příjemně zjemní a zaoblí.
Příběh
Pro vytvoření jedinečné chuti BACARDÍ Añejo Cuatro jsou třeba čtyři roky zrání v sudu pod karibským sluncem. Jedná se však o čas dobře strávený, stejně jako ty jedinečné okamžiky přátel, společně si užívající Añejo Cuatro.
Rodina Bacardí, pod vedením Dona Facunda The Bacardí Massa, koupila 4. února 1862 lihovar v Santiagu de Cuba. Již od počátků nerespektovali nastavená pravidla výroby a vytvořili vlastní jedinečné směsi s revolučním procesem výroby rumu, který navždy změnil způsob výroby rumů.
Nyní je Bacardí největší soukromě vlastněná značka lihovin na světě, která je v rodinném vlastnictví již po sedm generací. V současné době má ve svém portfoliu více než 200 značek a etiket, zaměstnává 6000 lidí, vyrábí v 27 zařízeních a 16 trzích na čtyřech kontinentech, s prodejem ve více než 150 zemích, kde prodává více než 200 milionů lahví ročně.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.