Skladová zásoba na prodejnách je odlišná od e-shopu.

 

Chateau du Breuil

Zámek Château du Breuil byl postaven na počátku 16. století ve fancouzské Normandii. Mezi 18. a 19. stoletím byl na pozemku instalován mlýn na len. Na začátku dvacátého století se zde vyvinula sýrová mlékárna Blondel. Ta byla nahrazena, až do roku 1946, továrnou na čokoládu zřízenou Schaal. Poté společnost Saffrey založila moštárnu, která fungovala až do roku 1954. Téhož roku přeměnil Philippe Bizouart továrnu na mošt na kalvadosskou pálenici. V roce 1987 převzala lihovar švýcarská skupina Diwisa.

V roce 2012 byla výroba 370 000 lahví distribuována do 52 zemí světa.

Zrání v sudu:

Původ:

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení