Popis
Barva: Světle zlatavá
Aroma: Sladká po kokosu a karamelu
Chuť: Příjemně nasládlá s tóny karamelu, kokosu a tropického ovoce
Destilace
Díky závazku vyrábět kvalitní blendovanou whisky se destilační technika pečlivě předávaná z generace na generaci nemění již po více jak 100 let od založení roku 1918. Blend masteři spojují své odborné dovednosti a jemné smysly, aby identifikovali jedinečné kvality sladové a obilné whisky a mixovali je s cílem zajištění dokonalé rovnováhy mezi umírněným rašelinovým aroma a jemným závěrem.
Zrání
Ačkoli to neobsahuje žádné oficiální prohlášení o stáří, whisky v tomto jemném blendu zrály okolo 8 let v dubových sudech po sherry. Skladem v Togouchi je starý železniční tunel v hornaté oblasti poblíž Hirošimi, který udržuje stálou teplotu 14 °C bez ohledu na roční období. V tomto stabilním prostředí sudy pomalu dýchají, whisky ještě pomaleji zraje a tím tískává krásně zlatavou barvu, jedinečné aroma a vytříbenou chuť.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na whisky.