Popis
Barva: Medová
Aroma: Čas strávený zráním ve vypalovaných sudech vede k intenzivnějšímu karamelovému aroma
Chuť: Ořechové tóny jsou stejně plné a hojné jako jemná sladkost koření a vanilky, v dochuti si užijte bohatost a intenzitu opékaného dřeva a vanilky
Destilace
Hladkost whiskey Jameson pochází z jedinečného trojitého destilačního procesu. Je to metoda, kterou založil již zakladatel palírny John Jameson a jeho dědictví dodnes následuje vrchní palírník Brian Nation.
Zrání
Black Barrel zrál ve dvakrát vypálených sudů po bourbonu a sherry.
Příběh
V roce 1780 John Jameson zavedl způsob výroby irské whisky, kterého se od té doby v palírně hrdě drží. Jak si dokážete představit, výroba míchané irské whisky, která je oblíbená již více než dvě století, vyžaduje hodně. V Jamesonu jsou hrdí na to, že provozují jednu jedinou palírnu, což znamená, že mají plnou kontrolu nad výrobním procesem, od zpracování obilí až po lahvování. Když přijde čas na míchání, Head Blender Billy Leighton používá pouze whiskey, které vznikly v areálu palírny. Díky tomu jsou schopni vyrábět širokou škálu různých whiskey, aniž by museli klepat na dveře jakékoli jiného lihovaru.
Doporučení
Nevýslovná bohatost a složitost čeká v každé kapce whiskey Jameson Black Barrel. Je perfektní sama o sobě nebo na ledu, je také běžně známá jako nejlepší whisky pro Old Fashioned. Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na whisky.