Popis
Barva: Tmavě jantarové odstíny
Aroma: Silné a plné, s tóny vanilky, lískových oříšků a nádechu skořice
Chuť: Vyzrálé agáve s pepřovými tóny, lehce zemité s jemnou skořicí a dalším kořením, v závěru pak velmi jemné s dubovými a třešňovými nuancemi a sofistikovanými tóny bourbonu
Destilace & Zrání
El Jimador Añejo nemá kam spěchat. Ve španělštině Añejo znamená „stáří" a často označuje to nejlepší z palírny. Dvojnásobná destilace nejlepší modré agáve Weber a 12měsíční zrání v sudech z amerického dubu vytvoří skutečně skvostnou tequilu bohatou na koření, především skořici.
Příběh
Tequila el Jimador je podle průzkumu agentury Nielsen již čtvrtým rokem nejprodávanější tequilou v Mexiku, a to se značným odstupem před José Cuervem a dalšími zhruba šesti sty značkami tequil, které jsou dnes v Mexiku na trhu. Jemnost a jedinečná, kultivovaná chuť tohoto nápoje si podmanily srdce milovníků tequily po celém světě krátce po jejím uvedení na trh v roce 1994. Tato tequila je dva měsíce pečlivě uložena v sudech z bílého dubu, které jí propůjčují zvláštní charakter, typický pro výrobky společnosti Herradura.
Doporučení
Nalévejte pomalu a po doušcích vychutnávejte čisté nebo na ledu. Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na pálenky.