Popis
Barva: Mahagonová
Aroma: Černý rybíz a červené ovoce
Chuť: Sladká s tóny černého rybízu a ostružin s lehčí, dlouhou dochutí
Oblast: Fins Bois a Borderies
Zrání
Pineau des Charentes – Giboin Rouge vyrábí je směs čerstvé hroznové šťávy a mladého koňaku, které společně zrají 6 let v dubových sudech.
Příběh
Historie rodinné značky spadá do období vlády Ludvíka XIV. Dnes řídí cognac house Veronique Legaret a její syn Roland a zpracovávají hrozno na 40ha půdy kolem města Sirueil. Vlastní unikátní destilérku se 12 destilačními kolonami a v jejích sklepích zraje koňak ve více než 2000 sudech.
Doporučení
Sladký koktejl plný černého rybízu a červeného ovoce. Pro milovníky čokolád a sladkých chutí. Podávejte vychlazené. Dobré víno si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na vína.