Popis
Barva: Sytě jantarová
Aroma: Nasládlé, ucítíte krémovou vanilku, karamelová jablka, kardamom, náznaky skořice, hřebíček
Chuť: Skořice, vanilkové tóny, sladké pečivo, pikantní muškátový oříšek, kardamom, se středně dlouhým závěrem
Destilace
Destiluje se z melasy v kontinuální destilační koloně.
Příběh
Tento rum je poctou energickému Trinidadu a Tobagu, zejména během živého karnevalového období. Angostura velmi dobře zachytila pulzující ostrovní atmosféru v tamboo kořeněném rumu prostřednictvím mistrovského spojení s vybraným karibským kořením. Společnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.
Doporučení
Tento rum je vhodný jak samotný, tak do míchaných koktejlů. Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.