Hlavní chod
Pečená jehněčí kýta s chřestem
Alespoň jednou za rok by si měl každý dopřát takto chutnou a šťavnatou jehněčí kýtu. Aromatický tymián, majoránka a oregáno nasypané v zářezech jehněčího masa vás při...
Pečené kuře na citronech
Fotografie tohoto pokrmu by pravděpodobně nesla název „Kuře se dvěma citrony“. Nic jiného tu totiž není. Jen kuře, dva citrony a trouba. A koření pochopitelně. Při správném...
Pošírovaný losos s Mousseline omáčkou
Třetím chodem v nabídce 1. třídy Titanicu byl rybí chod. Losos jemně pošírovaný v chutném zeleninovém vývaru, přelitý lahodnou Mousseline omáčkou. Mousseline je klasická...
Špízy z grilovaných krevet a ananasu s koriandrovým máslem
Ideální recept pro vyjimečnou večeři nebo párty! Vyjma 30 minut marinování nezabere doba přípravy déle jak 25 minut. Pokud chcete, můžete si přípravu usnadnit tím, že si...