Skladová zásoba na prodejnách je odlišná od e-shopu.

 

Angostura Cocoa Bitters

Skvělý kakaový bitter do vermutů, rumů, brandy nebo tequil

Výrobce / značka: Angostura Holdings Limited

Skladové číslo:

Typ zboží: Likér
Podkategorie: Kakaový likér
Způsob výroby: Infuze / Macerace v lihu
Obsah alkoholu: 48 %
Objem: 0,1 l
Původ: Trinidad & Tobago

Hmotnost: 0.5 kg

Dostupnost: Skladem

355 Kč s DPH

Hodnocení produktu: 5/5 (1x)

Vaše hodnocení:

Popis

Aroma/Chuť: Intenzivní tóny kakaových bobů, koření a aromatických botanicals s květinovými podtóny


Destilace

Angostura Cocoa Bitters byly světu představeny roku 2020. Při jejich výrobě se používají výhradně trinidadské kakaové boby, které jsou pověstné svou kvalitou a mimořádnou chutí, pročež jsou považovány za jedny z nejlepších na světě. Tyto koncentrované aromatické kapky, které vznikají macerací nejrůznějších bylin, kůr a koření, dodají vašim drinkům perfektní vyváženost, komplexnost a hloubku chutí. Protože se používají podobně, jako se v kuchyni používá sůl a pepř, vysloužily si přezdívku koření koktejlů. A jako takové by neměly chybět v žádném profesionálním ani domácím baru.


Příběh

Angostura Aromatic Bitters, proslulé kapky s nezaměnitelným aromatem koření, jsou nejstarší a nejoblíbenější bitters na světě. Jejich historie se začala psát roku 1824, kdy je vytvořil Dr. Siegert. Původně byly určeny k úlevě od žaludečních potíží a k podpoře trávení, brzy nato se však začaly přidávat do drinků. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.


Doporučení

Kakaové bitters jdou skvěle dohromady například s červeným vermutem, whisky, tmavým rumemmladou brandy nebo zlatou tequilou, dokonale doplní Espresso Martini. S bitters Angostura se kreativitě meze nekladou, přidejte pár střiků do vašeho oblíbeného drinku a sledujte, jak jeho výslednou chuť ovlivní.
Díky své všestrannosti a schopnosti zvýrazňovat a spojovat chutě se bitters Angostura stále častěji uplatňují také v kuchyni. Agostura Cocoa Bitters skvěle vyniknou v dezertech, krémech a sladkém pečivu, například ve spojení s čokoládou, kávou či rumem. Můžete je však přidat také do marinád, omáček a zálivek.

Schlaftrunk

Poslední drink prožitého dne

ČÍST & POSLECHNOUT

Nový dotaz k produktu

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení