Popis
Barva: Čistě zlatá
Aroma: Ovocné s náznaky rašeliny a vanilky
Chuť: Sladká a ovocná s jemným rašelinovým nádechem, objevují se tóny vanilky, dubu a lehkého kouře
Destilace a zrání
Destilace probíhá v moderních destilačních kolonách. Sladový ječmen se mění na slad, který se následně kvasí a poté destiluje. Finální whisky zraje v kombinaci amerických a japonských dubových sudů, což jí dodává jedinečný charakter s tóny vanilky, karamelu a jemně kořeněných tónů.
Příběh
Palírna SHINOBU našla svůj domov v japonské prefektuře Niigata, oblasti proslulé „Třemi bílými poklady" (sníh, rýže a saké). V tomto přímořském regionu, kde se po staletí pěstuje vynikající rýže pro výrobu saké, nyní dozrává i vynikající japonská whisky.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na whisky.