Skladová zásoba na prodejnách je odlišná od e-shopu.

 

Sabrage set Champagne Gallois Rosé

EXKLUZIVNĚ

Unikátní spojení slavné Sabrage a delikátního šampaňského v dárkovém boxu

Výrobce / značka: Champagne Serge Gallois

Skladové číslo:

Typ zboží: Šumivé víno
Podkategorie: Šampaňské
Míra zbytkového cukru: Brut 0 – 12 g/l
Obsah alkoholu: 12 %
Chuťový profil: Vyvážený
Objem: 0,75 l
Původ: Francie
Dárkově zabaleno: V krabičce
Styl šumivého vína: Rosé převážně z bílých odrůd

Hmotnost: 3 kg

Dostupnost: Skladem

2390 Kč s DPH

Hodnocení produktu: 4.75/5 (4x)

Vaše hodnocení:

Popis

Dárek, na který se nezapomíná si žádá výzanmnou událost. Překvapte tímto netradičním dárkem v podobě šampaňského z rodinného vinařství Gallois a metody Sabrage, kdy se jedná o nejefektnější způsob jeho otevření - odstřelí se samotný konec hrdla šavlí. Uznejte, že to musíte vyzkoušet. V případě zájmu o jinou konkrétní lahev šampaňského nás prosím kontaktujte.

Obsah dárkového balení: 1 ks Champagne Gallois, 1 ks šavle na sabrage, dárkový box s roměry 45 x 24 x 11 cm.

 

Gallois Premier Cru Rosé Brut 

Barva: Fascinující růžová kombinující odstín loňských růží a lososovitých odlesků

Perlivost: Jemná a vytrvalá prozrazující vysoký podíl Chardonnay

Aroma: Jemně ovocné, čisté s dominancí čerstvého červeného ovoce

Chuť: U každého doušku se vám ústa zalijí krásnou lehkostí, jejíž svěžest připomíná plynulost a vytrvalost  červeného ovoce — maliny, lesní jahody a červený rybíz a granátového jablka

Složení: 85 % Chardonnay a 15 % Pinot Noir

Doba zrání v láhvi na kvasnicích: Minimálně 3 roky

Dozážní (expediční) likér: 8 - 9 g/l (výhradně z rezervních vín)

Zbytkový cukr: 7,85 g/l

Kyseliny: 4,4 g/l

Oblast: Champagne

Podoblast: Côte des Blancs


Doporučení

Jedná se perfektní aperitiv, zejména na konci dlouhého dne. Skvěle doprovodí řadu letních předkrmů, jako je hovězí carpaccio, tartare z lososa, gaspacho nebo šunka Bayonne. Pro hlavní chod je perfektní s lehce pečenou kýtou mladého jehněčího. Do sýrového chodu jej podávejte s extra suchým Mimolette a v rámci dezertu zakrojte koláč z čerstvého červeného ovoce. Chutná nejlépe ze sklenice na bílé víno nebo tulipánu při teplotě 8 – 9 °C.


Příběh Sabrage

Tato technika se zrodila za napoleonských válek, kdy Napoleonova armáda navštěvovala mnoho šlechtických sídel. Šavle v té době byla oblíbenou zbraní a vojevůdcova velká vítězství zase skvělým důvodem pro oslavu s šampaňským. Pro sabrage se používá šavle, jež je speciálně upravena právě pro tuto techniku, sabre à champagne. Jediným švihem šavle se odsekne koncová část hrdla i se zátkou. Tlak uvnitř lahve společně s kinetickou energií šavle způsobí krásně čistý lom na konci hrdla a následné uvolnění přetlaku vyplaví eventuální drobné střípky. Správně provedená sabrage je poměrně bezpečná a představuje zaručený prostředek, jak obzvláštnit jakoukoliv slavnostní příležitost. Samozřejmě nabádáme k opatrnosti a dostatečné vzdálenosti vašeho publika.

Takže ať už je vaše vítězství jakékoliv, neváhejte jej oslavit ve velkém stylu!

Nebeská kuchyně šampaňského

Nejvyšší stolování
v pohodlí domova

PŘEČÍST ČLÁNEK

Nový dotaz k produktu

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení