Popis
Barva: Mahagonová s olejovými tóny
Aroma: Velmi hutné hrozinky, fíky, mandle a hořká čokoláda
Chuť: Koncetrovaná, sladká s extra dlouhým závěrem tónů medu, karamelu, pražených madlí a kávy
Odrůda: Pedro Ximénez
Cukernatost: 380 g/l – velmi sladké
Oblast: Jerez Superior
Vinice: Pago Añina a Carrascal
Zrání
Všechny hrozny nejprve vysychají po dobu 15 dnů na slunci a poté se lisují. Zraje systémem Criaderas y Soleras minimálně 12 let.
Příběh
Vinařství založili v roce 1877 Sir Alexander Williams, velký obdivovatel a znalec sherry produktů, a Arthur Humbert, specialista na mezinárodní vztahy. Od té doby uchovávají část původních vín a brandy (soleras) ve vysoce kvalitních dubových sudech. Tyto solery jsou základem vývoje a zrání každého sherry a brandy vyrobených v Bodegas Williams & Humbert.
Doporučení
Dezertní víno vhodné do dobré společnosti. Dobré víno si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na vína.