Recepty chutí
Stejně jako musíme pít, je dobré občas i něco sníst. Čím dál častěji se kvalitní alkohol konzumuje právě s dobrým jídlem. Chystáte něco jednoduššího v rámci předkrmu nebo chcete uspokojit větší hlad hlavním chodem? U nás se uspokojíte všechny smysly, včetně těch lačnících po vskutku vysoké kuchyni. Navíc se každý náš recept pyšní doporučeným párováním s víny, a to jak tichými tak šumivými. A co teprve taková čokoláda? Široký sortiment špičkových plantážních čokolád od Willie’s Cacao umožňuje vařit nejen dezertní jídla. Trocha čokolády udělá z každé umáčky k masu neskutečný zážitek. Nevěříte? My vás přesvědčíme.

Mušle v pistáciové krustě
Luxusní jídlo k luxuním vínům. Na stole spolu budou vypadat naprosto úžasně. Když opražíte pistáce trošku více, dostanete ještě více chutí. Párujte s těmi nejlepšími víny.

Měkké čokoládové sušenky
Vláčné sušenky, které se skvěle hodí i na výlety, navíc vhodné už od jednoho roku věku

Ústřice & Šampaňské
Ústřice a šampaňské mohou být luxusem dostupným každému. Dobře zpárované dokáží vytvořit výbušnou harmonii chutí, kterou jen tak nezapomenete. Jaké ústřice naservírovat s...

Napíchané vepřové
Těžko rozumět konvenčnímu marinování, kterým můžeme chuťově ovlivnit pouze povrch masa. Co dělat, když chceme dostat chutě i hlouběji dovnitř? S vědeckým přístupem uchopíme...

Milkshake
Pan Willie vyrostl na domácích mléčných koktejlech. Dělali jej z mléka jejich vlastních koz odrůdy Saanen, jménem Nina a Sophie. Pakliže nemáte po ruce čerstvé kozí mléko,...

Zapečené mušle s chilli, ančovičkou a kapary
Výtečný středomořský pokrm, který si můžete směle připravit, jakmile do oken nakoukne léto. Otevřete ke slávkám nějaké pěkné plné bílé víno výrazného aroma a pevné...

Pečená jehněčí kýta s chřestem
Alespoň jednou za rok by si měl každý dopřát takto chutnou a šťavnatou jehněčí kýtu. Aromatický tymián, majoránka a oregáno nasypané v zářezech jehněčího masa vás při...

Obrácený jablečný koláč Tarte Tatin
Máte po ruce spousty jablek a chuť na sladký koláč? Těžko hledat odpovědět lahodněji než: „Tarte Tatin!“ Křehké listové těsto pokladené jablky se zkaramelizovaným cukrem a...

Pečené kuře na citronech
Fotografie tohoto pokrmu by pravděpodobně nesla název „Kuře se dvěma citrony“. Nic jiného tu totiž není. Jen kuře, dva citrony a trouba. A koření pochopitelně. Při správném...

Ovoce namáčené v čokoládě
Jakmile budete příště pořádat domácí párty, nechte dle popisu rozpustit několik druhů čokolád, připravte ganache, exotické ovoce a unášejte se na vlnách transgalaktických...

Pošírovaný losos s Mousseline omáčkou
Třetím chodem v nabídce 1. třídy Titanicu byl rybí chod. Losos jemně pošírovaný v chutném zeleninovém vývaru, přelitý lahodnou Mousseline omáčkou. Mousseline je klasická...

Ovocný dip z javorového sirupu
Hledáte rychlou a zdravou svačinu? Tento sladký a hlavně snadný ovocný dip z javorového jogurtu připravíte za méně než 5 minut! Ideální pro namáčení ovoce, sušenek nebo...