Skladová zásoba na prodejnách je odlišná od e-shopu.

 

Předkrm

Bílý tuňák s papričkami Jalapeño

Bílý tuňák s papričkami Jalapeño

Milujete syrové ryby k šampaňskému? Do deseti minut přípravy nenajdete lahodnější pokrm. Stačí nakrájet tuňáka, posypat tenkými plátky papriček jalapeño a pokapat japonskou...

Čtěte více
Ceviche z mořského vlka a krevet

Ceviche z mořského vlka a krevet

Ceviche je jídlo ze syrových mořských plodů naložených v citrusových šťávách, ochuceno chilli papričkami, solí, koriandrem a cibulí. Jedná se o předkrm, který je zvláště...

Čtěte více
Harissou kořeněná fíková polévka s kuřecími kousky

Harissou kořeněná fíková polévka s kuřecími kousky

Bohatá směs chutí, textur a vůní. Tento exkluzivní recept má vysoký obsah vlákniny, nízký obsah tuku a je plný vitamínu A. Důležitým detailem je tuniské koření harissa,...

Čtěte více
Hovězí carpaccio

Hovězí carpaccio

Nejdůležitějším krokem v přípravě hovězího carpaccia je začít s mírně zmrzlým masem – značně si usnadníte jeho krájení na tenké plátky. Špičková příprava nepůjde bez...

Čtěte více
Chřestový salát s avokádovým dresinkem

Chřestový salát s avokádovým dresinkem

Toto jídlo je krásnou oslavou sezóny s křupavým, křehkým chřestem pokrytým krémovým dresinkem plné bylinkové chuti. Pokud najdete bílý chřest, kombinujte do receptu bílý se...

Čtěte více
Kachní rillette na kváskovém chlebu

Kachní rillette na kváskovém chlebu

Možností, jak si připravit perfektní rillette je nekonečnně mnoho. Tato si zakládá na dokonalé přímočarosti šťavnatých kachních stehen. Dostanete tak jasnou chuť, kterou si...

Čtěte více
Lososový tatarák s avokádem

Lososový tatarák s avokádem

Získejte si srdce hostů slavnostní večeře s tímto lososovým tatarákem na avokádu. Lze jej samozřejmě podávat kdykoli, třeba jako součást stylového velikonočního brunche....

Čtěte více
Pečená dýně s mátou a opékanými dýňovými semínky

Pečená dýně s mátou a opékanými dýňovými semínky

Skvělý, rychlý podzimní salát, který se bude lahodně pojídat s dobře vyzrálými červenými víny nebo šumivými vintage. Pro dosažení nejlepších výsledků použijte máslovou dýni...

Čtěte více
Pošírované ústřice v omáčce z černých fazolí

Pošírované ústřice v omáčce z černých fazolí

Tyto pošírované ústřice v omáčce z černých fazolí jsou skvělým receptem inspirovaným Asií. Tentokrát je povaříme v jejich vlastní tekutině, abychom je podávali ve skořápce...

Čtěte více
Pravé letní gazpacho

Pravé letní gazpacho

Tato fantastická verze gazpacha obsahuje nejen rajče, ale i červenou papriku a okurky, které jí dodají onu opravdovou chuť léta. Vzhledem k tomu, že rajčata mají různou...

Čtěte více
Tatarák z kapra

Tatarák z kapra

Kapr nemusí na stůl přijít jen smažený v trojobalu. V Třeboni s ním umí téměř zázraky, tohle je jeden z nich, jen ještě trochu vyšperkovaný. Takový tatarský biftek z kapra...

Čtěte více
Ústřice & Šampaňské

Ústřice & Šampaňské

Ústřice a šampaňské mohou být luxusem dostupným každému. Dobře zpárované dokáží vytvořit výbušnou harmonii chutí, kterou jen tak nezapomenete. Jaké ústřice naservírovat s...

Čtěte více
  • 1
  • 2
Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení