Předkrm
Bílý tuňák s papričkami Jalapeño
Milujete syrové ryby k šampaňskému? Do deseti minut přípravy nenajdete lahodnější pokrm. Stačí nakrájet tuňáka, posypat tenkými plátky papriček jalapeño a pokapat japonskou...
Ceviche z mořského vlka a krevet
Ceviche je jídlo ze syrových mořských plodů naložených v citrusových šťávách, ochuceno chilli papričkami, solí, koriandrem a cibulí. Jedná se o předkrm, který je zvláště...
Harissou kořeněná fíková polévka s kuřecími kousky
Bohatá směs chutí, textur a vůní. Tento exkluzivní recept má vysoký obsah vlákniny, nízký obsah tuku a je plný vitamínu A. Důležitým detailem je tuniské koření harissa,...
Hovězí carpaccio
Nejdůležitějším krokem v přípravě hovězího carpaccia je začít s mírně zmrzlým masem – značně si usnadníte jeho krájení na tenké plátky. Špičková příprava nepůjde bez...
Chřestový salát s avokádovým dresinkem
Toto jídlo je krásnou oslavou sezóny s křupavým, křehkým chřestem pokrytým krémovým dresinkem plné bylinkové chuti. Pokud najdete bílý chřest, kombinujte do receptu bílý se...
Kachní rillette na kváskovém chlebu
Možností, jak si připravit perfektní rillette je nekonečnně mnoho. Tato si zakládá na dokonalé přímočarosti šťavnatých kachních stehen. Dostanete tak jasnou chuť, kterou si...
Lososový tatarák s avokádem
Získejte si srdce hostů slavnostní večeře s tímto lososovým tatarákem na avokádu. Lze jej samozřejmě podávat kdykoli, třeba jako součást stylového velikonočního brunche....
Pečená dýně s mátou a opékanými dýňovými semínky
Skvělý, rychlý podzimní salát, který se bude lahodně pojídat s dobře vyzrálými červenými víny nebo šumivými vintage. Pro dosažení nejlepších výsledků použijte máslovou dýni...
Pošírované ústřice v omáčce z černých fazolí
Tyto pošírované ústřice v omáčce z černých fazolí jsou skvělým receptem inspirovaným Asií. Tentokrát je povaříme v jejich vlastní tekutině, abychom je podávali ve skořápce...
Pravé letní gazpacho
Tato fantastická verze gazpacha obsahuje nejen rajče, ale i červenou papriku a okurky, které jí dodají onu opravdovou chuť léta. Vzhledem k tomu, že rajčata mají různou...
Tatarák z kapra
Kapr nemusí na stůl přijít jen smažený v trojobalu. V Třeboni s ním umí téměř zázraky, tohle je jeden z nich, jen ještě trochu vyšperkovaný. Takový tatarský biftek z kapra...
Ústřice & Šampaňské
Ústřice a šampaňské mohou být luxusem dostupným každému. Dobře zpárované dokáží vytvořit výbušnou harmonii chutí, kterou jen tak nezapomenete. Jaké ústřice naservírovat s...